01.09.2019

Sportif Proshop avasi ovensa Vierumäellä 15.8.2018. Sen jälleen ovet ovat olleet auki vuoden jokaisena päivänä. Nyt kun olemme kokeneet kertaalleen kaikki sesongit tuoreina sporttikauppiaina, on hyvä hetki vilkaista pikaisesti olan yli ennen kuin jatkamme eteenpäin.

Palveleva kivijalkakauppa

Meille oli kauppaa avatessamme tärkeää, että liikkeemme Vierumäen ytimessä tarjoaa palvelua, ei vain tavaraa. Päivittäisen asiakaskohtaamisen yhteydessä olemme pyrkineet tarjoamaan lähtökohtaisesti hieman venymistä kassakoneen takaa. Kyseessä on voinut olla spesifin tilaustavaran hankkiminen suoraan maahantuojalta tai valmistajalta, ostettujen suksien huolto ennen kotiin toimitusta, tai ostettujen välineiden paikalleen laittaminen ilman lisäveloitusta (kuten tennis- tai golfmailan gripit, golfkenkien ruusukkeet, yms). Tietenkin myös ihan vaan ystävällistä ja hyväntuulista palvelua. Palautteen perusteella olemme vuoden aikana onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme mallikkaasti. Mutta ainahan voi palvella paremmin, joten kuulemme mielellämme suoraan asiakkailtamme, miten se parhaiten tapahtuisi. Joko kaupassa kasvokkain, tai digitaalisia palautekanavia pitkin.

Laatua vuokravälineisiin

Golf ja hiihto ovat meillä pääsesongit vuokraustoiminnalle. Hyväkuntoiset vuokravälineet ovat nykymaailmassa pakollisia, mikäli odotamme asiakkaiden käyttävän vuokrauspalvelujamme. Aloittelevan harrastajan mahdollisuus nauttia ja innostua liikunnasta helpottuu merkittävästi, kun käytössä on hyväkuntoiset välineet. Kokeneelle harrastajalle laadukkaat välineet taas ovat ainoa syy jättää omat välineensä pakkaamatta autoon.

Tämä mielessä hankimme ensimmäiseksi talveksi uudet Peltosen sukset Rottefellan säädettävillä siteillä, Alpinan monot ja Rexin sauvat. Hiihtokauden lopussa myimme suurimman osan välineistä pois ja ostimme seuraavaa talvea varten uudet. Kesäkaudelle taas hankimme uudet Wilsonin golfmailat ja bägit. Molemmat välinekokonaisuudet ovat saaneet yksinomaan positiivista palautetta.

Kauppa auki kaiken aikaa

Avasimme verkkokaupan syksyllä 2018. Emme pitäneet siitä suurempaa meteliä, vaan hioimme ensimmäisten tilausten aikana prosessejamme, kunnes olimme luottavaisia, että homma toimii.  Meillä on omasta kaupasta löytyviä artikkeleita tarjolla, sekä myös suoraan toimittajan varastosta asiakkaalle lähteviä. Olemme tarjonneet alennuskampanjoita verkko-ostoksiin, tiedottaneet niistä sosiaalisessa mediassa. Kaikissa kassakuiteissamme on nykyään alennuskoodi verkko-ostoksia varten. Sportif.fi -verkkokauppa on auki ja se toimii. Verkon kautta olemme myyneet pääosin Löfflerin tekstiilejä ja Wilsonin tennislaukkuja. Emme voi väittää, että liikevaihdosta olisi tullut ensimmäisen vuoden aikana merkittävää osuutta verkon kautta, mutta voimme sanoa että meiltä voi ostaa kellon ympäri. Olemme luottavaisia, että asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta hankkia välineensä ja vaatteensa tutusta paikasta myös silloin kun eivät satu olemaan Vierumäellä.

Osa Vierumäen yhteisöä

Sportif on otettu lämpimästi vastaan Vierumäelle. Olemme päässeet juttelemaan uuden johdon kanssa, päässeet nauttimaan joustavasta yhteistyöstä useiden toiminta-alueiden kanssa. Yhteistyö on ollut antoisaa muun muassa mailapelien osalta, sekä yksilötasolla valmentajien kanssa, että mahdollisuutena tarjota räätälöityjä palveluja kurssilaisille. 

Erikseen on mainittava myös yhteistyö Vierumäen Golfseuran kanssa. Olemme päässeet ViGSin myötävaikutuksella osallistumaan muun muassa Challenge Tour -tapahtumaan ja seuraamaan kisaa aitiopaikalta, seuran viikkokisa on nimetty Sportif.fi -viikkokisaksi, ja olemme myös saaneet mahdollisuuden tukea seuran juniorityötä päivittäisten ostojen kautta.

Lopuksi kiitos

Kiitos asiakkaillemme ensimmäisestä vuodesta. On ollut ilo palvella teitä ja oppia joka kohtaamisesta lisää.

 

Lämpimin terveisin,

Olli


Tilaa uutiskirje

Visa Master Apple pay Paypal