02.11.2020

SPORTTIKAUPPIAS AAVEKAUPUNGISSA

Verkkokauppaa ja kotiinkuljetuksia

 

Vierumäki on hiljentynyt. Korona on sulkenut opiston, liikuntapaikat, ravintolat, kahvilat ja hotellin. Mökkiläiset ovat suurelta osin suunnanneet Uudenmaan saartorenkaan sisälle. Kauppiaalla on aikaa istua Vierumäkihallin aulassa ja arvioida uudelleen parin vuoden takaista päätöstään sukeltaa sporttibisnekseen.

Se oli hyvä päätös.

Työ on ollut antoisaa ja päivät mielenkiintoisia. Osaan asiakkaista on syntynyt suhde, jonka kuluessa on päässyt kanssamatkustajaksi heidän perheensä tapahtumiin, onnistumisiin ja vastoinkäymisiinkin. Lämmintä, elämänmakuista aikaa.

Selviytyjät Suomi 2020

Vuosi 2020 ei kuitenkaan ole ollut toistaiseksi ihan visioiden mukainen. Jo talvikaudella lumi olisi ollut mukava bonus, suksivuokrauksen ja hiihtovaatteiden myynnin kannalta. Siitä kuitenkin selvittiin hyvän kanta-asiakaskunnan ansiosta.

Seuraavaksi saapuikin sitten korona. Asiakasvirta kaupalle katosi kuin maan nielemänä, samoin tulot. Kevään, ja suurelta osin myös kesän, tavaratoimitukset ehtivät silti mukavasti kaupalle. Samoin laskut. Debet sarake on täyttynyt normaalia tahtia, mutta kredit puolella on hiljaisempaa. Tuli mieleen laittaa lappu luukulle, mennä kotiin, käydä lenkkeilemässä metsäpoluilla ja palata raunioille keräämään palasia parin kuukauden päästä. Tai sitten ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä selviytymisestä koronan keskellä projekti.

Mitä tehdä kotona?

Voimme edelleen ulkoilla. Voimme edelleen kuntoilla. Sportifilla on hyllyt täynnä kuntoiluvälineitä, juoksukenkiä, polkujuoksukenkiä, vaelluskenkiä ja kaikkeen tähän sopivia vaatteita. Ja verkkokauppa www.sportif.fi -osoitteessa. Korona ei ole pysäyttänyt postia. Eikä kauppiaan autoa.

Kotiinkuljetus ilmaiseksi Päijät-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Teemme kerran viikossa toimituskierroksen Päijät-Hämeen alueella ja Pirkanmaalla. Mikäli teet verkko-ostoksesi ennen perjantaita, toimitamme Päijät-Hämeessä lauantai-iltaan mennessä ostoksesi kotiovelle. Pirkanmaalaisille kotioville toimitamme ostoksen tiistai-iltaan mennessä, mikäli teet verkko-ostokseni ennen sunnuntaita. Sen verran edellytämme, että ostoskorisi arvo on vähintään 30€.

 

Kiitollisuutta koronan keskellä

Kaiken tämän keskellä haluan jälleen kiittää niitä asiakkaitamme, jotka ovat pro shopille tiensä löytäneet, pitäneet pari metrin etäisyyttä, huuhtoneet käsiään käsidesipulloissamme ja vaihtaneet eurojaan tavaroihimme. Kauppaahan on aina mukava tehdä, mutta tässä hetkessä jokaisen euron arvo on normaaliakin enemmän. Se on kauppiaalle kaunis. Pidämme siis edelleen myös kivijalkakaupan auki Vierumäkihallilla. Ja kahvipannun kuumana.

 


Tilaa uutiskirje

Visa Master Apple pay Paypal